Om oss

Träprodukter som håller länge

Välkommen till oss – en del av koncernen Rundvirke Industrier. Vi är verksamma inom skogsindustrin – en högteknologisk bransch som är en av Sveriges verkliga nyckelindustrier som med hållbarhet i fokus levererar stora exportintäkter till Sverige.

Återförsäljare av våra genuina produkter finns över hela landet – var du än bor kan du få ta del av våra grindar och stolpar i trä.

Standardmodeller av hög kvalitet

Hos oss finns trästolpar, grindar, stolpsättare – alla i flera varianter som passar dina specifika behov. Våra leverantörer är namnkunniga och välrenommerade aktörer på den internationella marknaden. Alltid med starkt skydd mot röta och insektsangrepp och med 25 års garanti.

Våra stolpar är tillverkade av svensk furu av högsta kvalitet, ett naturligt och förnyelsebart material. Den unika råvaran trä är alltid populär och analyser har visat på stora fördelar jämfört med andra material som betong och stål.

Välutbildade och erfarna medarbetare

Alla våra medarbetare är utbildade, kunniga och erfarna inom sina områden och kan hjälpa dig hitta rätt stolpar, staket eller grindar till din tomt eller ditt jordbruk.

Miljön är alltid viktig för oss även vid sidan av materialet trä. Vi försöker i så hög utsträckning som möjligt använda oss av miljövänliga och återvinningsbara material.

Trägrindar och stolpar av högsta kvalitet